Timisoara se dovedeste locul in care coronavirusul se vindeca. Folosind schema doctului Virgil Musta, medicii au declarat insanatositi alti 14 oameni intr-o singura zi, vineri.

Astfel, s-a ajuns la nu mai putin de 36 de vindecati in spitalul de la Timisoara, anunta primarul Nicolae Robu. Dintre acestia, 10 sunt din Timisoara si din judet, iar 26 din alte judete.

Cu noi explicatii vine medicul Virgil Musta, unul dintre doctorii care ii trateaza pe cei cu coronavirus.

La Timisoara se foloseste o alta schema de tratament decat in restul tarii, pentru ca astfel doctorii pot vedea ce efecte are fiecare varianta.

„Noi folosim o alta schema de tratament decat restul tarii, dar si conjunctura a fost favorabila, pentru ca pacientii pe care i-am tratat au fost pacienti tineri, fara comorbiditati, fara boli asociate, la care teoria spune ca evolutia bolii este buna.

Schema pe care o dam noi este formata din o tableta cu 2 antivirale, care la 3-4 zile dupa administrare dau teste negative.

Asteptam doua teste negative, dupa care ii externam„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Doctorul specialist spune ca a ales acest tip de tratament bazandu-se pe o serie de studii care arata ca este, deocamdata, cel mai eficient, scrie fanatik.ro.

coral