Victor Ponta a susținut miercuri seara la Cluj-Napoca o conferință de presă, cu ocazia întâlnirii cu candidații clujeni Pro România. 

”Vreau să îl susțin nu doar pe Remus Lăpușan la funcția de președinte al Consiliului Județean, pe Dan Codrean la candidatura la Primăria Cluj-Napoca, ci pe toți colegii care merg în această bătălie, pe care Pro România o dă pentru prima dată, dar o bătălie în care eu cred că în Cluj, unde s-au făcut multe lucruri bune, întotdeauna este nevoie de mai mult și de cineva care reprezinte și alte categorii de nevoi, alte categorii de electorat.

Am mare încredere că pe zona de centru stânga nu mai e nimeni și atunci este nevoie de Pro România. Sunt convins că multă lume apreciază măsurile economice pe care le-am luat ca prim-ministru, ceea ce am reușit să facem”, a spus Victor Ponta, președintele Pro România. 

Ponta a precizat că el nu ar fi organizat alegeri locale acum, pentru că sunt alte priorități. Ponta a adăugat că firmele vor avea mari probleme financiare și că miliardul alocat pentru organizarea alegerilor putea oferi o susținere mediului privat și începerii școlii în condiții propice, cu tablete și cu asigurarea măștilor pentru toți elevii. 

„Nu aș fi făcut alegeri acum, nu aș fi cheltuit bani pe alegeri, și nu aș fi pus în pericol oamenii”, a adăugat politicianul.

Ponta a mai ținut să precizeze în cadrul conferinței de presă că nu prevede o eventuală alianță cu PSD: „Dacă PSD-ul se schimbă în bine, m-aș bucura să existe o stângă unită, însă deocamdată, cel puțin la Cluj, din păcate semnele de schimbare sunt foarte lipsite
de perspectivă”.

coral