Probleme mari pentru Victoraș Micula care este cercetat penal. Acesta a accesat informații secrete cu complicitatea unor polițiști. În momentul de față, tânărul de bani gata este internat într-o clinică de dezintoxicare din Elveția.

Victoraș Micula este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni comise în anul 2018. Conform autorităților, milionarul din Banat a mers la o intervenție, în care era anchetat un rival al său, deghizat în polițist. Mai mult decât atât, în aceeași perioadă, cu ajutorul șefului adjunct al MAI Oradea, tânărul nestăpânit a furat date secrete despre familia Vlăduței Lupău și a lui Codin Maticiuc.

Victoraș Micula este cercetat penal pentru fapte grave

Totul a ieșit la iveală după ce telefonul lui Victoraș Micula ar fi fost interceptat în timp ce se lăuda unor prieteni de ilegalitățile comise. În prezent, băiatul de bani gata ar fi internat la o clinică de dezintoxicare din Elveția.

În martie 2018, Victoraș Micula, alături de alți patru polițiști au pornit pe urmele unui rival al tânărului milionar. Motivul ar fi fost că acesta l-a „pârât” autorităților că s-a urcat băut la volan. La această intervenție, tânărul Micula a mers deghizat în polițist, fapt total ilegal. Victoraș ar fi purtat cagulă pe față, potrivit datelor furnizate de Parchetului Tribunalului Bihor.

Ispravele tânărului bihorean nu s-au oprit aici. Victoraș a mers la sediul Poliției Municipiului Oradea și, autorizat se pare chiar de șeful adjunct al MAI – Ile Camelia, băiatul și-a făcut de cap prin actele cu informații secrete despre familia lui Codin Maticiuc, dar și despre alte persoane.

coral