Candidatul independent la fotoliul de primar al comunei Florești, Daniel Meze, s-a făcut de rușine la Florești unde a încercat, în cursul zilei de joi,  să facă o baie de mulțime în sânul comunității de rromi din localitate, însă planurile acestuia nu s-au adevereit tocmai cum își dorea.

Încercând să dea vine pe Horia Sulea, actual primar al localității, Daniel Meze a fost surprins când comunitatea de rromi a reacționat arătând că nimeni nu poate spune că Șulea nu i-ar fi ajutat. "Horia Sulea, Horia Sulea!", "Sulea este un om foarte bun!", sau "Domnu Sulea iubeste caii" au scandat rromi din Florești, spre disperarea candidatului independent Daniel Meze. 

Ba mai mult, aceștia l-au acuzat pe Meze de faptul că denigrează populația rromă din localitate, însă Meze, fiind înconjurat, s-a apărat arătând că "nici vorbă".

Determinat să pară populist și să vorbească simplu și pe înțelesul oamenilor care s-au strând în jurul lui, Meze s-a trezit dintr-o dată cu asaltat de o grămadă de întrebări incomode și mișto-uri la adresa proprie persoane, singurul lucru pe care rromi din Florești l-au înțeles din discursul său fiind acela că a venit la "cerșit" de voturi.

"Ai venit la cersit!" i-au strigat lui Meze țiganii din Florești, iar acesta s-a apărat stupid, printr-un "Eu macar n-o sa fur!" 

Intreg clipul cu circul mai sus descris poate fi vizualizat mai jos

coral