Fostul international roman Cirpian Marica, a fost surprins iesind din camera de hotel doar cu un prosop pe el, fiind intr-o "intalnire" cu imeni altcineva decat Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz Florin Muntean, arata Ziar de Cluj.

"O să-l È›inem minte mereu pe Ciprian Marica drept un fotbalist foarte talentat cu un simÈ› incredibil al porÈ›ii. Marica a marcat goluri importante pentru fostele echipe de club È™i pentru NaÈ›ionala României. Retras din activitate acum câÈ›iva ani, sexi-fotbalistul încă reuÈ™eÈ™te să marcheze.

În august 2019, Ciprian Marica a marcat la Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz, Florin Muntean. Marcajul i l-a făcut Ciprian Marica Anei într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, reuÈ™ind să desfacă astfel apărarea adversă, să penetreze prin verticalizare È™i sa marcheze la nurii Anei, 31 de ani, mămica a doi copii minunaÈ›i È™i familistă convinsă, aÈ™a cum pozează pe Facebook, în emisiunile de televiziune sau pe Instagram.

Se pare că fotbalistul se cunoÈ™tea cu Florin Muntean Junior È™i cu Ana de mai multă vreme, fiind prieteni de familie, având chiar È™i apartamente în acelaÈ™i bloc în Mamaia. Aventura din Grand Hotel Italia a avut însă un final nefericit pentru iubăreÈ›i. SoÈ›ul încornorat, Florin Muntean Jr a primit un pont de la o persoană binevoitoare È™i s-a dus ață la camera 509 să verifice informaÈ›ia. A bătut discret la ușă È™i ce să vezi, a apărut chiar vedeta Ciprian Marica în torsul gol È™i cu un prosopel înfășurat peste instrumentul cu care marcase.

Vizibil jenat, Marica a încercat să îl scoată pe încornorat de pe coridoarele hotelului, însă soÈ›ul ofticat avea chef să îÈ™i vadă È™i soÈ›ia care, în cele din urmă, È™i-a făcut apariÈ›ia. Florin Muntean Jr o ceartă pentru că s-a lăsat marcată È™i reclamă ipocrizia roÈ™catei, ipocrizie pe care trebuie să recunoaÈ™tem că am observat-o È™i noi.

Revenind la ipocrizie, să vă spunem că Ana Muntean e în continuare cu soÈ›iorul ei drag È™i scump si fraier, care a iertat-o, dar în continuare suportă greu izolarea È™i se vede clar că o mănâncă foarte tare poarta.

 

Recent a apărut în emisiunea de la Antena 1 a lui Răzvan È™i Dani pozând în super mămică sexi, familistă È™i iubitoare. Se vede clar compatibilitatea cu Ciprian Marica a Anei Muntean dacă e să ne uităm È™i la postările lor făcute pe vremea COVID.

Și ea, È™i Marica, fac sport acasă È™i au grijă să arate pulimii acest lucru.

Și ea È™i Marica îÈ™i pun poze motivaÈ›ionale cu ei înÈ™iÈ™i debitand diverse vorbe de duh foarte nimerite pentru situaÈ›ia dată. " coral