Mike Tyson a creat haos într-un avion care circula pe ruta San Francisco – Florida. Fostul mare boxer l-a luat la pumni pe un pasager, care, în urma loviturilor, a suferit o rană deschisă la nivelul frunții, informează Gazeta Sporturilor.

În timpul călătoriei spre Florida, unde deține o proprietate, Mike Tyson s-a ridicat de pe locul rezervat în avion și s-a năpustit cu pumnii asupra bărbatului aflat pe scaunul din spatele său. Publicația americană TMZ a intrat în posesia unor imagini care arată firul exact al poveștii.

Victima împreună cu un prieten se aflau pe locurile din spatele lui Mike Tyson. Primele schimburi de cuvinte au fost unele amicale, s-au salutat, apoi au făcut chiar o poză împreună.

La un moment dat, însă, fostul boxer s-a arătat deranjat de faptul că bărbatul a fost extrem de insistent, continuând să vorbească și să gesticuleze în spatele său.

Enervat de insistența pasagerului, Mike Tyson n-a mai rezistat, s-a ridicat de pe scaun și a început să-i aplice o ploaie de lovituri, creând haos în avion. „Mike, Mike, te rugăm, oprește-te!”, se aud strigând mai multe persoane, care au încercat să aplaneze conflictul.

„Băiatul meu tocmai a fost bătut măr de Mike Tyson. Da, a fost zvântat. Voia un autograf, apoi nu știu ce s-a întâmplat”, a precizat un prieten al bărbatului luat la bătaie de fostul pugilist.

Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit o rană deschisă la nivelul frunții și a depus o plângere la poliție. Încă nu au apărut informații cu privire la statutul lui Mike Tyson în acest caz, dacă este sau nu sub investigație. 
 

 

 

coral