O profesoară și-a transformat ora de Limba Română într-un curs erotic. Discursul scandalos al cadrului didactic a fost surprins de unul dintre elevi.

Discursul erotic al unei profesoare de Limba Română a devenit viral, după ce unul dintre elevii ei a surprins întregul moment. Limbajul este unul scandalos și se pare că profesoara nu este la prima abatere de acest gen. Cuvintele pe care le folosește nu au nicio legătură cu ora de curs respectivă. Foarte deranjată că unul dintre elevii ei nu înțelege intriga unui basm, cadul didactic s-a enervat și a explicat cu un limbaj scandalos, mai ales pentru elevii de clasa a noua, cu care făcea cursul. 

„Este relație de iubire, mă! Dintre o fată de domnitor, fata președintelui, se… cu unul care vinde barabule în piață… se linge…”, spune nervoasă profesoara Daniela Fulga, de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița.

Cadrul didactic s-a enervat la culme, după ce unul dintre elevii ei de clasa a noua nu a înțeles exact intriga din basmul respectiv. Astfel, profesoara de română i-a spus verde-n față cum stă treaba cu basmul „Fata de împărat și fiul văduvei” de Petre Ispirescu. Nu ar fi pentru prima dată când cadrul didactic recurge la asemenea explicații. Imaginile scandaloase au devenit virale pe internet.

coral