O tânără, voluntar la ISU Prahova, a fost dată afară după ce a postat un clip pe TikTok. Îmbrăcată în uniforma Inspectoratului pentru Situații de Urgență, tânăra se preface că răspunde unui apel la 112.

Fata imită, în mod ironic, un dialog dintre un apelant al serviciului de urgență 112 și un operator, iar scenele video nu au trecut neobservate de conducerea ISU Prahova.

„Domnișoara din videoclipul postat pe o rețea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfășurând activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Tododată, menționăm că la nivelul instituției s-a luat decizia de reziliere a contactului de voluntariat”, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova, conform Ziare.com.

 

coral