A locui la casă presupune un nivel optim de confort, mai mult spațiu disponibil pentru tine, dar totodată și mai multe bătăi de cap cu sistemele de securitate. Majoritatea proprietarilor de case subestimează importanța unui videointerfon.

<![endif]–>

Videointerfonul, tehnologia de ultimă generație pentru securitate și discreție garantate

În mod clar, primul avantaj este acela că dispar suspiciunile cu privire la persoana care a sunat la ușă. Proprietarul poate vedea și auzi din casă persoana din fața porții și implicit să o identifice înainte de a-i permite accesul în interior. Dar avantajele nu se opresc aici.

·       Protejezi copiii

Pentru că nu ai timp să stai permanent acasă cu cei mici și să îi supraveghezi, atunci un videointerfon îți conferă sentimentul de siguranță când copiii rămân singuri. Un videointerfon permite copiilor să vadă și să comunice cu persoana din fața ușii. Astfel, tu ești liniștit că micuții nu vor fi păcăliți de un străin care ar putea pretinde că este o cunoștință de familie.

·       Integrabil în alte sisteme

De exemplu, dacă dorești să îl utilizezi prin asociere cu camere de securitate, încuietori electrice, sisteme de alarmă și altele, acest lucru este realizabil.

·       Comunicarea între camere

Acest avantaj este util în special în cazul vilelor, hotelurilor, clădirilor cu multe etaje. Instalarea mai multor posturi video permite comunicarea între persoanele aflate la etaje diferite. Așadar, angajații hotelurilor de exemplu, pot anunța informația dorită, fără a fi nevoie să se deplaseze pe scări sau să ridice tonul pe holuri.

·       Confort superior

Este simplu de utilizat datorită butoanelor, semnalelor acustice și luminoase din dotare. Astfel, clienții se obișnuiesc rapid cu manevrarea videointerfonului, fără a fi nevoiți să verifice de două ori instrucțiunile. Descoperă mai multe pe https://www.mobilab.ro/.

·       Avantaje financiare

De la modele clasice și până la cele mai futuriste, această tehnologie implică prețuri care se pliază pe bugetele tuturor beneficiarilor, ținând cont că reduc cele mai comune riscuri aferente unei proprietăți – accesul persoanelor străine, furturi și alte incidente.

·       Înregistrări în proximitatea proprietății tale

Un videointerfon poate capta și stoca date din fața imobilului tău, astfel ca tu să fii la curent cu eventuale prezențe străine suspecte din proximitatea ta. În cazul unor acțiuni juridice, imaginile de calitate superioară pot servi ca mijloace de dovadă.

·       Crești valoarea imobilului

Instalarea unui videointerfon nu implică lucrări complexe. De asemenea, când te decizi să vinzi proprietatea, valoarea acesteia va fi influențată pozitiv datorită acestui sistem de securitate.

Există momente cânt tot ce ne dorim este să ne relaxăm în propriul nostru cămin și să ne delectăm în liniște cu un film sau o carte, departe de alte persoane. Pentru acest confort, un videointerfon este tot ce ai nevoie, ținând cont că te vei bucura de timpul petrecut singur, fără ca alte persoane să știe că te afli acasă. Mulțumită dispozitivului, ai șansa de a depista clar cine te caută și vei putea decide dacă să răspunzi sau nu. Dacă preferi să nu o faci, atunci persoana din fața casei nici nu va bănui că te afli înăuntru, ceea ce îți garantează o discreție perfectă.

coral