Astazi a fost ultima editie a emisiunii “Prietenii de la 11”, care a fost prezentata timp de doi ani de Diana Munteanu si Florin Ristei. La final, cei doi, dar si asistenta lor s-au lasat prada emotiilor si sentimentelor de tristete, iar frumoasa prezentatoare a izbucnit in plans. In timpul marturisirilor facute de Florin Ristei, acesta a dezvaluit unde va putea fi vazut in curand la TV.

Diana Munteanu isi va continua cariera in televiziune cu “Scena Misterelor”, iar Ramona, la “Neatza cu Razvan si Dani”. Intrebata de colegul sau  de prezentare de la “Prietenii de la 11” ce a insemnat aceasta emisiune pentru ea, frumoasa vedeta nu si-a putut stapani lacrimile in timpul declaratiilor.

“A insemnat mult pentru mine, evolutie, oameni noi, tot! (…). Mi-a placut si multumesc tuturor care au fost alaturi de noi, echipei, prietenilor. Sunt atat de multi, ca nu vreau sa uit pe nimeni”, a spus plangand Diana Munteanu in cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”.

Florin Ristei le-a multumit sefilor sai ca i-au oferit oportunitatea de a modera o emisiune TV. El a dezvaluit la finalul emisiunii  “Prietenii de la 11” ca va veni in curand in platoul de la  “Neatza cu Razvan si Dani”, unde isi va lansa in premiera o melodie noua.

Eu nu sunt prezentator, eu sunt cantaret. Le multumesc celor care au crezut ca pot face si altceva. (…). Ma bucur de experienta asta. (…). Va multumim voua ca v-ati uitat la noi. (…). De acum «Neatza» va fi de la 08:00 la 12:00 si va anunt ca vin curand la «Neatza», ca am piesa de lansat. (…). Da, ma, ai fost o colega senzationala (n.r.: Ramona). (…). Nu ne-am casatorit pentru cine vrea sa stie (n.r.: cu Diana Munteanu). (…). Pentru ca se apropie finalul emisiunii o sa fac ceea ce stiu mai bine: sa cant. (…).”, a afirmat Florin Ristei.
In ultimele minute ale emisiunii “Prietenii de la 11”, Florin Ristei a interpretat una dintre celebrele melodii ale lui Freddie Mercury. Va reamintim ca in 2013, Florin Ristei a castigat “X Factor”, sezonul 3.

coral