Celebrul medic Adina Alberts, soția milionarului Viorel Cataramă, a postat pe contul său de socializare un mesaj copleșitor, prin care anunța că se separă de soțul ei, după ce bărbatul a declarat ca vrea să se autoinfecteze cu Covid-19.

Viorel Cataramă a anunțat că vrea să se autoinfecteze cu Covid-19. Omul de afaceri a vrut să le arate tuturor că nu pățește nimic în lupta cu virusul.

”Cer sa fiu lăsat să mă autoinfectez”, a fost mesajul care a făcut-o pe soția lui, să plece de acasă, împreună cu fetița lor.

Renumitul medic, Adina Alberts și-a justificat alegerea printr-un mesaj postat pe contul său de socializare.

ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

Dar pe rând, pentru următoarea perioadă.

De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui.

Medicul a explicat care este motivul pentru care a ales sẵ se separe, cel putin pentru o perioada, de sotul ei, împreună cu care are o fetiță.

În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că "am făcut din țânțar, armăsar".

De asemenea, Adina Alberts, scrie că este total împotriva acestei hotărâri luate de soțul ei, cu acre este împreună de zece ani.

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar "e sănătoasă la cap" (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente.

Medicul este de părere că noul tip de coronavirus este o amenințare reală asupra sănătății, în timp ce Cataramă cede ameninărea doar la adresa economiei, vrând să demonstreze că are dreptate, supunăndu-se chiar el unui experiment,

Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor – pe care am jurat să-i protejez și să-i ajut. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Adina Alberts mai scria că din acest motiv alege să se separe, pentru o perioadă de soțul ei, milionarul Viorel Cataramă.

Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus. Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie. Cu sufletul îndoit, îi admir acest simț al dreptății”, a scris Adina Alberts, pe Facebook.