Viorel Lis a fost internat într-o clinică de recuperare deoarece starea lui de sănătate s-a degradat foarte mult într-o săptămână. Oana, soţia fostului primar general, a lansat un apel la rugăciune.

Viorel Lis este îngrijit într-o clinică de specialitate, în condițiile în care fostul primar şi-a pierdut aproape complet funcţiile locomotorii. Medicii sunt rezervaţi, însă Oana Lis speră într-o minune şi le-a cerut internauţilor să se roage pentru soţul ei.

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmplă și cu bune și cu mai puţin bune… aşa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într- un spital de recuperare cu Viorel, ca i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână.

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze şi să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el şi, bineînțeles, am şi eu durerile mele de tratat.

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru ca eu cred în energii şi dacă sunteţi aici pe pagina mea… Aveţi energie bună în suflet. Şi cu ajutorul medicilor şi asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac şi cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vieţii contează la orice vârstă”, a scris Oana Lis pe contul său de Facebook.

În luna mai, Viorel Lis a fost dus de urgență la spital, după s-a infectat cu o bacterie. Fostul edil al Capitalei s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate în ultimii ani. Recent, Viorel Lis a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare, a suferit un infarct și a fost operat, iar acum se află din nou internat în spital, după ce s-a infectat cu o bacterie. Din fericire, nu trebuie să stea prea mult timp în unitatea medicală, căci este internat doar o zi.

„În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a afirmat Oana Lis la emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, în luna mai.

coral