Mai sunt doar cateva zile pana la turul al doilea al alegerilor prezidentiale 2019, iar Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia cea mai inalta in stat, a postat in mediul online un mesaj dur care il vizeaza chiar pe presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Vasilica Dancila transmite ca a existat un interval mult prea mare de timp in care seful statului a fost doar un ”spectator”, preferand sa nu faca ”nimic” in cei 5 ani de mandat.

”Am avut prea mult timp un Presedinte spectator la Cotroceni, un Presedinte care, din nepasare si de teama neputintei, nu a facut nimic in 5 ani de mandat”, a scris liderul PSD la inceputul mesajului postat.

”Nu mi-e frica de munca si de asumare”

In continuare mesajului, Viorica Dancila mentioneaza ca nu s-a temut, niciodata, ”de munca si de asumare”, experienta din fruntea Guvernului fiind una prin care a inteles ”nevoile romanilor”.

Am dovedit ca nu mi-e frica de munca si de asumare. Am fost in fruntea Guvernului si stiu bine care sunt problemele tarii si nevoile romanilor. Si nu, eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal, dar voi fi un Presedinte mai bun decat predecesorii mei, pentru ca imi pasa de tara mea si muncesc pentru oameni. Niciun roman care va bate la usa Palatului Cotroceni nu va ramane fara raspuns sau sprijin din partea mea. Romania are nevoie mai mult ca oricand de un Presedinte implicat si prezent!”, a scris Viorica Vasilica Dancila pe pagina sa de socializare.

coral