Vladimir Draghia a fost condamnat de magistratii de la Curtea de Apel Constanta la inchisoare. Vedeta TV a primit o pedeapsa de 8 luni de inchisoare cu suspendare si amenzi.

Draghia a ajuns in vizorul politiei dupa ce a fost prins la volan conducand sub influenta baturilor alcoolice.

Pe langa cele opt luni cu suspendare, munca in folosul comunitatii si 1.200 de lei cheltuieli judiciare la fond, Vladimir Draghia va trebui sa plateasca inca 500 de lei.

Judecatorii au mai dispus pentru Vladimir Draghia si un termen de supraveghere de 2 ani.

Vladimir Draghia a fost bruscat de jandarmii care pazeau Ateneul Roman, unde avea loc ceremonia de preluare a Consiliului Uniunii Europene.

Vladimir Draghia ii acuza pe jandarmi ca l-au bruscat si i-au rupt hainele. Castigatorul Exatlon se afla in zona protestelor #rezist din fata Ateneului, acolo unde a avut loc ceremonia de preluare de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. Jandarmii i-au recomandat sa paraseasca zona, insa actorul a refuzat si a spus ca isi asteapta sotia.

Deoarece se afla in zona, langa protestul manifestantilor #rezist, asteptandu-si sotia si fiica, Draghia s-a trezit inconjurat de oamenii cu uniforme.

Vladimir Draghia a fost bruscat de jandarmi in timp ce voia sa traverseze pentru a se urca in masina familiei.

„Eram langa Ateneu. Voiam sa traversez, sa ma ia nevasta cu masina si m-a luat de mana, m-a tras. I-am zis si mi-a zis ca nu am voie sa stau. Ok, n-am voie, dar sa ma lase in pace, dar tragea de mine”, a declarat Vladimir Draghia.

Ne-a injurat, replica jandarmilor

„Ne-a injurat, ne-a dat in organul genital”, a fost replica jandarmilor.

„Am inceput eu sa injur asa..de nebun. Credeti ca va crede cineva? Mi-ai rupt haina. Sotia mea este cu copilul aici, trebuia doar sa ma ridice. Ati innebunit, de ce trageti de mine? N-am facut absolut nimic. Nu eram la protest”, a mai spus vedeta Exatlon.

Actorul a fost amendat cu 200 de lei pentru injurii adresate oamenilor legii. Aceasta nu este singura veste proasta pentru Draghia. El a aflat de curand ca a fost concediat de la emisiunea pe care o prezenta, iar locul lui va fi luat de Lili Sandu. coral