Probabil iti doresti, la fel ca majoritatea tinerelor din ziua de azi, un job din care sa castigi sume mari de bani intr-un timp cat mai scurt. Probabil esti dezamagita atunci cand vezi ca salariile sunt mici, iar angajatorii cer experienta anterioara. In plus, multe joburi nu ofera posibilitati concrete de promovare, asa ca risti sa ramana pe acelasi post si acelasi salariu pana le pensie. Daca o sa mai existe pensie cand ajungi tu la 65 de ani.

Evident, poti intra in “gasca vanatoarelor” care cauta un iubit cu bani si considera ca asta este realizarea maxima pentru ele in viata. Dar, inainte sa faci asta, asuma-ti ca vei mereu la ordinele lui, el va fi seful si tu vei fi slujnica umila pentru oarecum … te-au cumparat, nu-i asa?

De aceea, ofertele de angajari in videochat suna din ce in ce mai tentant pentru tinerele din Romania, ca si din majoritatea tarilor lumii. Nu degeaba cele mai multe modele sunt in Statele Unite, pentru multi dintre noi idealul implinirii in viata. Videochatul este unul dintre cel mai bine platite domenii din lume si foarte multe studiouri posteaza anunturi de angajare in care promit castiguri de zeci de mii de dolari pe luna si ore putine de munca.

Insa care este, de fapt, realitatea? Andra Chirnogeanu, PR manager Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, ne-a dezvaluit care sunt cu adevarat castigurile din acest domeniu. Iata ce am aflat:

Incasarile mari nu se obtin usor, e nevoie de ambitie, de munca, de dedicatie!

Daca ti-a atras atentia un astfel de anunt de angajare care promitea incasari fabuloase cu doar cateva ore de munca pe zi, trebuie sa stii ca lucrurile nu sunt atat de simple. Si multe studiouri de videochat, din pacate, mint in reclamele lor. Ca la orice loc de munca, si in videochat trebuie sa lucrezi minimum 8 ore pe zi pentru a te bucura de sume mari de bani, ba chiar 10 ore pe zi daca vrei sa ajungi un model de top! Toata lumea ar face videochat, daca in numai 2 ore petrecute pe zi in fata camerei web, ar castiga zeci de mii de dolari pe luna J

Modelele online de succes au dat dovada de multa ambitie si au incercat mereu sa se autodepaseasca, astfel au ajuns la venituri incredibile, in care isi pot permite orice lux. Dar, asemenea avocatilor, artistilor vocali, medicilor si altor profesii independente, doar cateva procente din totalul modelelor poate ajunge in top.

Este adevarat ca poti castiga si peste 10.000 de dolari daca lucrezi ce model de videochat, dar doar alaturi de studioul potrivit si cu multa, foarte multe ambitie. Chiar si in echipa Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, este necesar sa fii implicata in aceasta activitate si sa perseverezi pana ajungi la castigurile dorite, asumandu-ti eforturi deosebite si sacrificii personale. Nu poti sa stai in cluburi in fiecare weekend, sa petreci zilnic timp cau familia si prietenii sau sa iti fie usor daca vrei sa ajungi in top, orice cariera ai alege!

 Ai permanent in spate o echipa care stie cum sa-ti aduca succesul, dar este important sa dovedesti ca vrei sa fii din ce in ce mai buna si ca ai potential pentru a deveni un model de top. Vei beneficia de training si promovare, iar daca vei tine cont de sfaturile primite de la specialisti si iti vei pune in valoare atuurile, castigurile tale vor fi mai mari decat ai visat vreodata!

Alege un studio cu renume care functioneaza legal, are traineri bine pregatiti, aparatura de ultima generatie, o echipa de promovare a modelelor si multa experienta in acest domeniu. Doar asa vei beneficia de trainingul si conditiile de lucru de care ai nevoie pentru a te bucura de castiguri excelent. Dar trebuie sa te simti sit u pregatita sa foeri tot ce ai mai bun. Esti? coral