Vremea de Paște. Ce spune prognoza meteo pentru noaptea de Înviere. Din bătrâni se spune că așa cum a fost ziua de Florii, așa va fi și ziua de paște. Să urmărim dacă așa va fi, însă să aflăm și ce spun meteorologii, în articolul de mai jos.

Vremea de Paște 2021. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au făcut prognoza pentru ziua de Paște. Elena Mateescu, directorul ANM a anunțat la ce să ne așteptăm în ziua Învierii Domnului.

Conform prognozei, din joia mare, vremea va intra într-un proces de încălzire semnificativă. Astfel, Este posibil ca în ultima zi din această lună să se înregistreze în cea mai mare parte a țării, cu preponderență în partea de sud-vest, sud-est și est a României, valori care să se apropie de 24-25 de grade Celsius.

De asemenea, pe 1 și 2 mai este posibil să mai coboare valorile de temperaturi în jurul a 20-23 de grade Celsius, timp în care se vor înregistra ploi izolate în partea de nord-vest, centru și sud-est a țării.

”De Înviere va fi o noapte liniștită. Este posibil ca dimineața să fie ceață în zonele centrale, nordice și sudice, cu valori nu preponderent negative, posibil doar în zona montană înaltă. În restul țării contăm pe valori la nivelul minimelor, în jurul la 6-10 grade Celsius. Cel mai cald va fi în zonele sudice, sud-vestice și sud-estice ale țării”, a spus Elena Mateescu, potrivit stririleprotv.ro.

coral