News Flash:

Weekend lung pentru liceeni, la UBB

20 Septembrie 2019
809 Vizualizari | 0 Comentarii
Weekend lung

Peste 300 de elevi din mai multe județe ale Transilvaniei vor putea experimenta viața de student la Universitatea Babeș-Bolyai în cadrul Weekend-ului lung pentru liceeni organizat în perioada 19-22 septembrie 2019.

Programul le este destinat liceenilor cu rezultate bune la învățătură și are menirea de a le oferi acestora un prim contact cu mediul universitar, cu viața de student, dar și cu oferta educațională a UBB.  

Weekendul lung pentru liceeni este deja la a șaptea ediție și s-a dovedit a fi un succes. Elevii participanți, unii dintrei ei fiind pentru prima dată la Cluj-Napoca, au fost încântați de experiența de  “student la UBB”, afirmă inițiatorii programului.

Liceenii participanți vor fi cazați într-unul dintre căminele Universității Babeș-Bolyai și vor participa la cursuri și seminarii interactive susținute de cadrele didactice ale UBB. 

Weekend-ul lung pentru liceeni face parte dintr-o serie de activități educative și interactive dedicate elevilor și organizate, în perioada septembrie–noiembrie 2019, în cadrul proiectului intitulat Optimizarea accesului și integrării tinerilor în mediul academic și pe piața muncii–InclusUBB, finanţat din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2019.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Weekend_lung_1_.png
weekend liceeni liceu ubb facultate student
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 33 queries | Mysql time :0.080018 (s)