Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global[1], anunță astăzi trei noi rute din Iași către Istanbul și din Cluj-Napoca și București către Antalya. Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Pasagerii români care zboară din Iași vor avea ocazia să viziteze Istanbulul, cel mai mare oraș al Turciei, care leagă Europa de Asia, recunoscut și drept centrul cultural și financiar al țării. Cele mai cunoscute atracții sunt moscheea Hagia Sophia, Palatul Topkapî, reședința Sultanilor Otomani, moscheea Sultan Ahmed, faimoasă pentru decorațiunile sale din ceramică albastră, precum și Grand Bazaar, cel mai mare bazar acoperit.

Pasagerii din București și Cluj-Napoca pot zbura acum către Antalya, un important resort în regiunea Mării Mediterane, recunoscut pentru străzile sale întortocheate, casele vechi din lemn și zidurile orașului antic. Antalya este un oraș atractiv, cu bulevarde umbroase mărginite de palmieri, hoteluri impresionante, atracții istorice și un vechi port roman plin de iahturi.

Antalya este cunoscută drept perla Rivierei Turciei pentru apa sa limpede, viața de noapte, excursiile cu barca, numeroasele locații pentru plajă cu servicii excepționale și obiectivele unice care datează din Antichitate. Coasta mediteraneeană a provinciei Antalya oferă o mulțime de opțiuni all-inclusive destinate familiilor pentru o vacanță perfectă.

[1] Potrivit CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air, a spus: „Suntem extrem de încântați să anunțăm trei noi rute care oferă pasagerilor conexiuni între România și Turcia. Cu peisaje minunate, o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, țara oferă câte o atracție pentru orice călător.

Aceste rute reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților din România o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de zbor, mai ales pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile.”

coral