Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat ieri, 12 septembrie, la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Pompierilor din România, sărbătorită în fiecare an la data de 13 septembrie, în onoarea eroilor care și-au sacrificat viața în Revoluția din 1848, în bătălia din Dealul Spirii.

În numele comunității clujene, edilul a transmis un mesaj de mulțumire pentru activitatea pompierilor, desfășurată exclusiv în slujba cetățeanului. Eforturile pe care aceștia le depun în fiecare zi pentru binele comunității merită întreaga noastră recunoștință.

De asemenea, a subliniat faptul că municipalitatea clujeană sprijină și va continua să sprijine demersurile și inițiativele Inspectoratului Județean de Urgență Cluj, pentru ca activitatea acestora să se desfășoare la standardele de calitate pe care cu toții ni le dorim.

La eveniment au luat cuvântul dl gl. bg. Ion Moldovan – inspector șef al I.S.U. „Avram Iancu”, dl Ioan Aurel Cherecheș – prefectul județului Cluj și dl Vakar Istvan – vicepreședintele Consiliului Județean Cluj.

coral