Fiecare om de pe Pământ are anumite defecte. Unii sunt egoiști, alții ocolesc adevărul. Unele minciuni sunt nevinovate, altele necesare. Anumite persoane ascund adevărul din obişnuinţă, altele o fac de plăcere. Dar să minţi convingător nu este deloc ușor. Ai nevoie de câteva abilități. Iată zodia care iubește minciuna!

Nativii zodiacului care iubesc minciuna

Nu este simplu să-i minți pe cei din jur, fiindcă  și cel mai mic gest te poate da de gol. Cei care reușesc să manipuleze au câteva abilități esențiale. Se spune că o minciună este mai credibilă dacă este bine gândită.

Cel care ocolește adevărul trebuie să anticipeze toate situațiile și întrbările pe care ar putea să i le adreseze interlocutorul.

În continuare vă vom prezenta nativii care au un talent aparte de a spune adevărul în glumă fără ca nimeni să-și dea seama că, de fapt, este dus cu zăhărelul.

Balanța

Acești nativi iubesc minciuna, dar nu o folosesc cu rea intenție, ci pentru a evita eventuale conflicte. Ei nu spun ceea ce simt cu adevărat pentru că nu vor să-i supere pe cei din jur. Balanțele sunt diplomate, amabile, sociabile și mult prea prietenoase. De cele mai multe ori, acești nativi adoră să bârfească și preferă să nu dea cărțile pe față pentru a nu răni niciodată pe nimeni.

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt cunoscuți ca fiind persoane duale, cu foarte multe fețe. Atunci când vor să ascundă adevărul, ei apelează la tot felul de tertipuri pentru a manipula. Aceste persoane știu foarte bine cum să împacheteze un adevăr astfel încât să-l distorsioneze și să creeze, de fapt, o minciună pe care ajung și ei să o creadă. În plus, gemenii adoră să se bage pe sub pielea oamenilor și nu se sfiesc să lingușească pentru a obține ceea ce își doresc.

Berbec

Nativii din zodia Berbec apelează la tot felul de minciuni pentru a ieși din încurcături. Aceștia nu sunt în stare să-și asume greșelile și să-și recunoască vina în fața altor persoane. Sunt în stare de orice pentru a ieși dintr-o situație penibilă, inclusiv să paseze vina pe o persoană nevinovată.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenției și să-și urmeze propriile reguli. Acestor nativi le place să iasă basma curată din orice situație și sunt adevărați maeștri ai teatrului. Astfel, leii au capacitatea de a spune o minciună doar pentru a-și crea o imagine bună în fața altor persoane. coral