Există unii oameni care, oricât de multă iubire ar primi, nu reușesc să o dea înapoi. Unii nativi sunt atât de egoiști încât se gândesc numai la ce au de câștigat într-o relație, nu la ce le oferă partenerilor de viață. Află dacă te numeri printre cei care nu știu să iubească.

Zodii care au relații din interes

Gemenii se numără printre cei mai profitori nativi. Majoritatea nativilor din această zodie profită de fiecare ocazie care li se oferă pentru a câștiga ceva. Interesul lor este să aibă ceva de câștigat din fiecare relație în care se află, dar nu se gândesc niciodată dacă merită să primească, atâta timp cât nu oferă nimic. Nici măcar când începe să aibă sentimente pentru persoana de lângă el nu i se diminuează firea materialistă.

La fel de materialist este și Scorpionul. Pentru acest nativ, bunăstarea financiară contează mai mult decât sentimentele de iubire. Cei din jur îl citesc din primele interacțiuni, dar are talentul de a-i face pe toți să creadă că are intenții bune și nu urmărește să câștige nimic. În schimb, el își face calculele din timp și își alege atent victimele înainte de a se implica într-o relație.

Nativii pe interes

Vărsătorii sunt foarte ambițioși și determinați, dar tot așteaptă de de la alții să le împlinească visurile. Cred că cei cu care formează un cuplu trebuie să se gândească mai mult la binele lor decât la propriile probleme și interese. Totuși, oricât de mult ajutor ar primi, niciodată nu sunt mulțumiți și au mereu ceva de comentat la adresa persoanei de lângă ei.

Peștii se îndrăgostesc foarte repede, dar nu de oameni, ci de portofele. Au un interes atât față de partenerii de viață, dar și față de prieteni, familie. Sunt cei mai profitori nativi, care vor să câștige din orice câte ceva, dar nu sunt dispuși să ofere nimic, mai ales să facă sacrificii.

coral