Ce zodii vor avea protecție divină până la finalul anului. Astrologul Cristina Demetrescu a analizat parcursul fiecărei zodii în parte până la încheierea acestui an. Află și tu previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Zodiile care vor avea protecție divină până la finalul anului

Berbec

Berbecii ar trebui să se stabilizeze financiar și să învețe să aibă parte mereu de stabilitate. Au vești bune pe parte de sănătate și vindecare.

Taur

Taurii se bucură de protecție divină pe tot parcursul anului, dar și de o protecție prin oameni. Până la final de an, nativii vor fi mai sensibili din punct de vedere emoțional, și se vor supăra mai ușor. Să nu rateze oportunitățile din carieră.

Gemeni

Gemenii ar trebui să atenți la cheltuieli, întrucât Luna Neagră trece prin casa banilor până la finalul anului. Vor descoperi cine le este prieten și cine nu are intenții foarte bune. Este recomandat să se concentreze pe îndeplinirea celor mai mari obiective.

Rac

Racii au parte de vești bune, ei fiind ajutați de divinitate. Lucrurile merg într-un sens bun pentru ei, deși au parte de mai multe „fluctuații emoționale” pe parcurs.

Leu

Leii se bucură de un an din punct de vedere profesional, iar orice investiție a lor este utilă. Lucrurile nu sunt însă strălucite în plan personal și mai ales în planul căsătoriei, parteneriatelor și prietenilor.

Fecioară

Fecioarele au un an bun, mai ales pentru relații sentimentale și căsătorie. Au șansa să evolueze și să încerce lucruri noi. Au vești bune și în plan de carieră.

Balanță

Balanțele au parte de lucruri noi în plan profesional, însă e important să îndrăznească mai mult. Ei au șansa de a investi util și stau bine și la capitolele sănătate și dragoste.

Scorpion

Scorpionii au parte de evenimente fericite pe plan sentimental, au șanse mari de a se îndrăgosti. Cei aflați în relații se vor căsători. Este un an bun și pe partea de sănătate și vindecare.

Săgetător

Săgetătorii nu au un an strălucit din punct de vedere financiar, iar Săgetătorii sunt mai creativi. Se pot rezolva anumite relații sufletești până la final de an.

Capricorn

Capricornii scapă de anumite probleme din ultimii ani. Ei și-ar putea cumpăra o casă sau ar putea investi. Lucrurile merg bine și la școală sau dacă vor să semneze contracte, au comunicare bună.

Vărsător

Vărsătorii stau bine pe plan financiar, sunt creativi, comunică și investesc în ei.

Pești

Peștii au șansa de a se elibera și de a se vindeca. Ei comunică mai mult și sunt în centrul atenției. Stau bine și pe plan financiar, arată playtech.ro coral