Tu de ce ai poftă astăzi? Vrei să te bucuri de o băutură rafinată în cafeneaua preferată, să iei un prânz gustos la foodcourt sau să cinezi la restaurant? Poți din nou să-ți potolești pofta pe loc, pentru că bunătățile acestor locații pot fi savurate, iarăși, și în interior. Capacitatea este redusă la 30% din mese, pentru siguranța ta, dar meniurile sunt 100% delicioase!

Dacă pofta de mâncare italiană, americană, mexicană, chinezească, englezească sau tradițională te aduce în foodcourt-ul din Iulius Mall Cluj, te vei putea bucura de preparate savuroase și în interior, unde locurile sunt reduse la 30% din capacitate. Poți alege să iei masa și în lumina blândă de toamnă de pe terasă, care funcționează la capacitate maximă. Totul este pentru siguranța ta, așa că atât în interior, cât și pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Îți dorești să te delectezi cu experiența culinară oferită de restaurantele din Iulius Mall Cluj? Și în cazul lor capacitatea s-a redus la 30%, dar atmosfera a rămas la fel de plăcută, preparatele apetisante și servirea impecabilă. Măsurile de siguranță sunt respectate cu mare atenție, iar sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Tu trebuie doar să faci o rezervare și să te bucuri de preparatele preferate și de relaxare!

Cu delicii, atmosferă vibrantă și aceeași atenție pentru respectarea măsurilor de siguranță te întâmpină și cafenelele. Așa că vino să îmbini experiențele gastronomice deosebite cu momentele de relaxare, la Iulius Mall Cluj!

coral