News Flash:

Razie de amploare, in ultimele trei zile la Cluj. Peste 450 de amenzi au fost aplicate si 47 de permise retinute

21 Noiembrie 2015
2520 Vizualizari | 4 Comentarii
Politia rutiera
Politistii clujeni au desfasurat pe parcursul acestei saptamani numeroase activitati pentru siguranta cetatenilor, prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice. 
In perioada 16 – 19 noiembrie, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj au fost prezenti in mijlocul comunitatii pentru a preveni si combate activitatile ilicite.
Astfel, politistii de ordine publica, de la rutiera, de investigatii criminale, de la investigarea fraudelor si luptatori de interventie rapida au efectuat 175 de controale si 29 filtre rutiere. 
In urma actiunilor, au fost constatate 18 infractiuni (judiciare si la regimul circulatiei), dintre care 14 in flagrant delict.
Au fost depistate 16 persoane banuite de comiterea de infractiuni si au fost puse in aplicare 3 mandate de executare a pedepsei inchisorii
Politistii au intervenit si au aplicat 450 de sanctiuni contraventionale, dintre care 46 pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica prevazute de Legea nr. 61/1991.
Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt prioritati ale Politiei Clujene. Astfel, in scopul prevenirii accidentelor de circulatie, politistii rutieri au desfasurat activitati in urma carora au aplicat 388 de sanctiuni pentru incalcarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dintre care 29 pentru incalcarea regimului legal de viteza si 2 pentru consum de alcool.
Ca masura complementara, politistii au retinut 47 de permise de conducere si au retras 13 certificate de inmatriculare auto.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

politistii clujeni cluj inchisorii alcool
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

Negru Vasilica  | #17837
Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Cere acum mai multe detalii la adresa de email:
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049925 (s)