Peste 1000 de persoane, membri ai familiei, prieteni precum si oameni care doar au cunoscut-o, au participat duminica, 7 aprilie, la inmormantarea tinerei din Gilau, care a decedat in urma cu o saptamana in capitala Frantei, Paris.

Andreea Iulia si-a pierdut viata, intr-un mod tragic, dupa ce a cazut de pe o cladire in timp ce se afla cu iubitul acesteia intr-o vacanta la Paris. Anuntul privind decesul tinerei a socat opinia publica si comunitatea din Gilau, pe pagina de facebook a acesteia mii de persoane exprimandu-si tristetea si transmitand mesaje de condoleante familiei.

Cei care au cunoscut-o au fost invitati sa aduca flori la priveghi si la inmormantare, Iulia iubind florile.

”Iulia iubea florile, florile colorate si era o persoana vesela! De aceea, va rog din suflet sa nu aduceți coroane . Aduceți flori , multe flori și cât mai colorate … cu siguranta acolo sus unde e ea, se va bucura vânzând ca facem așa cum și-ar fi dorit ea . NU AȘA TREBUIA SA FIE !. Va mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încurajare … sunt convins ca Iulia nu știa cât de mulți oameni o iubesc .", scria pe contul sau de facebook iubitul Iuliei.

”Paris , oraș blestemat !!! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta … TE VOI IUBI MEREU , ÎNGERUL MEU SCUMP ȘI DRAG !!! ”, mai scria acesta imediat dupa decesul tinerei.

Foto: Facebook

 

  coral