Emisiunea ”Ferma”, difuzata de postul de televiziune Pro TV, se bucura de audienta din ce in ce mai mare, iar telespectatorii doresc sa afle cat mai multe informatii… din interior. Cei care urmaresc cu interes show-ul de televiziune sunt incantati atunci cand primesc informatii despre tot ceea ce se intampla in spatele camerelor de luat vederi sau atunci cand acestea sunt oprite.

18 vedete concureaza pentru ravnitul titlu de ”Fermierul anului” si, fireste, pentru premiul consistent de 50.000 de euro. Recent, Mihaela Radulescu a oferit protv.ro informatii foarte interesante despre tot ceea ce inseamna ”Ferma”.

”Am facut tura completa a tuturor incaperilor in care a fost instalata aparatura de televiziune pentru un reality show – e NASA reloaded! Pereti intregi de monitoare, zeci de oameni cu casti pe urechi, care asculta, in ture, tot ce se vorbeste in casa si logheaza momentele importante, camere pline cu aparatura pentru sunet, editare, camere independente, lumini, baterii, cabluri… Practic, e o statie de televiziune mutata integral in creierii muntilor, cu peste 100 de oameni care muncesc zi si noapte (…), mai ales ca am avut saptamani in sir de zapada abundenta, intreruperi de curent, fara semnal. Am venit zile in sir in Ferma doar in masina cu plug, nu se putea ajunge cu nimic altceva de unde stau eu la Ferma”.

Mihaela Radulescu, mesaj pentru fani

Sunt ”tone de peripetii”, transmite Mihaela Radulescu fanilor, iar acestea nu pot fi vazute, din pacate, la televizor. Si, totodata, Mihaela confirma ca este vorba despre un proiect de televiziune foarte dificil.

 ”V-as povesti in nestire despre tonele de peripetii prin care am trecut noi toti, nu concurentii, si pe care voi nu le vedeti la televizor. Incredibil de greu acest proiect, dar uite ca a meritat – suntem lideri de audienta din prima saptamana si publicul nu mai vrea sa plece din Ferma. Le sunt foarte recunoscatoare, in numele tuturor celor care muncim aici, fara absolut nicio zi de pauza de cand am venit”.

coral