Serialul ”Vlad” de la Pro TV a reusit sa aduca in fata micilor ecrane foarte multi telespectatori, iar reactiile publicului au fost pe masura. In luna august a acestui an, Pagina de Media a dezvaluit ca al doilea sezon al serialului va debuta chiar in luna septembrie. Primele concluzii, dupa ce sezonul doi ”a pornit la drum”, au fost legate, bineinteles, de audiente. Mai slabe decat la inceputul primului sezon, insa fanii tin aproape de personajele pe care le-au indragit.

Unul dintre cei care urmaresc serialul ”Vlad” este si celebrul Andrei Duban. Iar acesta este foarte atent la detalii, astfel ca a observat un… amanunt pe care l-a si facut public pe pagina de socializare. Duban si-a descoperit, in serial, un fost coleg de scoala, observand ca acesta bea de trei ori dintr-o ceasca… goala.

Bineinteles, nu puteau lipsi reactile in fata unei astfel de informatii cu tenta hazlie, una dintre ele aducand in discutie chiar bugetul… limitat.

Bani de la Guvern

Sezonul cu numarul 2 al serialului “Vlad” va fi realizat (si) cu bani de la Guvern, a informat paginademedia.ro. Si asta dupa ce cererea Pro TV de finantare pentru noul sezon a fost aprobata de Comisia Nationala de Prognoza, cea care administreaza schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice. Conform informatiilor publicate in urma cu cateva ore pe site-ul institutiei, Pro TV va primi 4,2 milioane de lei (aproape un milion de euro). Suma reprezinta 35% din bugetul productiei si este apropiata de cea ceruta initial de postul de televiziune: 5,4 milioane de lei.

Din datele publicate pe site-ul Comisiei de Prognoza, oficialii de la Pro TV au mai cerut un ajutor de stat pentru serialul “Profu’”, pe care il are in pregatire. Pentru acest proiect, reprezentantii cunoscutului post de televiziune au solicitat pe 10 iulie suma de 2,2 milioane de lei.

coral