Oana Zavoranu si-a spus parerea despre look-ul unora dintre vedetele din showbiz-ul autohton. Oana Zavoranu a spus exact ce gandeste, fara nicio retinere.

Invitata la emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars, oana Zavoranu a comentat pe marginea look-ului pe care il au vedete precum Bianca Dragusanu, Margherita de la Clejani si Daniela Crudu.

Despre Margherita de la Clejani, Oana Zavoranu a spus:

„Mie imi place familia Clejanilor, nu inteleg de ce asa buze… La corp este ok. De ce lipitorile alea la ochi? Eu vreau sa renunt la tatuajul la sprancene. Alea sunt lipitori…Iti iei zborul, sunt niste sprancene care isi iau zborul. Eu nu inteleg de ce si-a facut ea asta la fata”.

 „Bianca Dragusanu imi e draga. Buzele la fel, horror. A exagerat, la fund nu a exagerat. La fata buzele sunt exagerate. Eu admir fapul ca nu si-a batut joc de ea si interventiile astea sunt dureroase, sunt niste dureri atroce. A avut foarte multa tenacitate si ambitie sa devina din ce am vazut noi la „Din Dragoste”, ceea ce este acum. Barbie, clar.

Dar Barbie alea se purtau cand eram noi mici. Papusa aia Barbie a stricat mintile oamenilor. Nu sunt de acord cu perucile. Parul este de obicei tocat si terminat de la peruci. Ce-i mai ramane natural? Dintii sunt pusi, nasul este facut, pometi clar. A stat o buna perioada in bandaje… foarte complicat. Ce mai este natural, intrebam?

Mai bine te duci la o shoppingareala, iti iei un pantof, o geanta…”, a comentat Oana Zavoranu despre Bianca Dragusanu, potrivit spynews.ro.

„Am inteles ca Daniela Crudu si-a facut o lipoaspiratie, ce si-a mai aspirat? Seamana cu Marga, are si ea niste lipitori mai cuminti. Ce sa-si aspire, ca e slaba?…

Te cocoseaza (n.r. silicoanele), e problema cu sutienele, nu-ti gasesti… nu mai poti sa-ti iei bluze XS, ca nu poti sa bagi baloanele alea”, a afirmat vedeta despre Daniela Crudu.

Oana Zavoranu, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul romanesc. A fost actrita, cantareata si moderatoare TV. A fost casatorita cu Pepe, de care a divortat cu mare scandal. In prezent, Oana Zavoranu este maritata cu Alex Ashraf. coral