Cristina Țopescu a murit la finalul anului trecut! Ea a fost găsită moartă în casă, însă, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Fosta prezentoare TV avea 59 de ani.

Polițiștii au ajuns rapid la imobil, în Otopeni, iar pe ușă au găsit un afiș prin care Cristina Țopescu era somată să plătească până pe 20 ianuarie anumite restanțe. Anunțul aparține Antreprize Rezidențiale SRL.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR! Era vorba de dosarul familiei Țopescu. Tatăl ei, Cristian Țopescu, căzuse în dizgrația Prtidului Comunist, după ce și-a dat cu părearea, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători romani ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.

După absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „. S-a apucat sa traduca filme care circulau pe casete video. In 1991 a revenit la TVR, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de stiri la Prima TV.

coral