Medicul Monica Pop a fost printre apropiații Cristinei Țopescu care au participat la ceremonia de incinerare a acesteia.

Monica Pop spune că incinerarea a fost dorința fostei prezentatoare TV și că se bucură că familia a acceptat să-i îndeplinească această dorință Cristinei.

”Au fost rude și prieteni apropiați. A avut și slujbă, poate toată lumea să fie liniștită, a avut și colivă, pentru că tot am auzit atâtea discuții pe acest subiect. Au respectat creștinește ceea ce trebuia”, a spus mediul pentru Libertatea.

Medicul spune că a fost ”A fost un eveniment extrem de civilizat, o ceremonie cu decență și demnitate. Au fost foarte multe flori și totul a fost atât de frumos cât poate fi date fiind condițiile unui astfel de moment”.

Monica Pop ne-a spus că a fost dorința expresă a Cristinei Țopescu să fie incinerată în cazul în care va muri și spune că a avut această discuție cu prietena ei atunci când a murit Sergiu Nicolaescu.

Momente dureroase la incinerarea Cristinei Țopescu. Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost dus la Crematoriul din Vitan Bârzești. Ceremonia de incinerare a avut loc la ora 13:00, iar la aceasta au participat doar rudele și prietenii foarte apropiați.

De asemenea, a fost prezent și un preot, care a oficializat o slujbă de pomenire, înainte de incinerare.

coral