Viata Cristinei Topescu a trezit numeroase semne de intrebare abia acum, dupa decesul acesteia. Acum toata lumea se intreaba cum a aratat, de fapt, tabloul vietii sale. Andreea Berecleanu a facut marturii sfasietoare despre motivul pentru care aceasta nu si-a indeplinit niciodata visul de a avea o familie.

Cristina Topescu a fost la un pas sa devina mama
Plecarea prea brusca a Cristinei Topescu de pe aceasta lume a trezit nenumarate semne de intrebare. Majoritatea celor care se aflau in jurul ei, fie ca erau oameni care se considerau sau nu prieteni cu aceasta, stiau ca viata sa personala a fost dintotdeauna o necunoscuta. Desi petrecea mult timp singura, cei din preajma ei au sustinut ca a fost o persoana care oferea multa iubire. Visul sau cel mare a fost sa aiba un copil, vrand chiar sa infieze unul. Din nefericire, nu s-a putut. O greseala medicala din trecutul Cristinei a facut imposibila dorinta de a deveni mama, astfel luand in considerare adoptia.

A ales si numele fetitei
Cei de la Spynews, dupa multe investigatii, au reusit sa afle numele micutei pe care regretata jurnalista a vrut sa o adopte. Micuta primise numele Eva Maria si locuia intr-un orfelinat, acolo unde mergea adesea pentru a o vizita. In plus, Cristina Topescu voia sa o adopte, insa, din pacate, altcineva a reusit sa primeasca inaintea ei dreptul de a o infia.

Drama din viata jurnalistei
„Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorinta asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca sa incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate fiintele, responsabil si solidar cu suferintele si bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?”, a scris Cristina Topescu pe o retea de socializare, in urma cu ceva vreme.

Andreea Berecleanu a adus recent marturii extrem de emotionante. Cristina i-a povestit stiristei ca are atentia indreptata catre un copil dintr-un orfelinat, un copil pe care doreste sa-l infieze.

„Au fost multi batrani de care a avut grija ani intregi. Dar si de un copil. O numise Eva Maria si era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul si isi dorea sa o infieze. Insa a fost data altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari socuri ale vietii ei” Andreea Berecleanu (Sursa: elle.ro)

coral