Gabriela Cristea, pozată de soţul ei în timp ce dormea! Imaginea inedită a devenit virală!

Frumoasa brunetă a început o serie de apariţii îndrăzneţe cu o rochie cu paiete, mov cu verde, extrem de scurtă, cu un decolteu imens. Iar când spunem imens, nu exagerăm, vedeta lăsând la vedere 70% din bustul ei natural, proeminent.

Mai mult decât atât, prezentatoarea tv a avut grijă să-şi arate şi picioarele care, trebuie să recunoaştem, au un aspect de invidiat. Gabriela Cristea a slăbit în jur de 10 kilograme în ultimele luni şi a avut grijă să nu dea frâu liber poftelor culinare nici măcar în perioada Sărbătorilor! Felicitări, doamnă!

Ei bine, pe reţelele de socializare Gabriela nu le arată fanilor doar poze cu ea ca scoasă din cutie, machiată şi aranjată până la ultimul fir de păr. Ea îşi „invită” prietenii virtuali şi în căminul ei, unde se relaxează în haine de casă, nemachiată şi, câteodată, ciufulită…

Recent, prezentatoarea tv a postat însă o imagine pe care multe vedete, în locul ei, nu ar fi avut curajul să o urce pe o reţea de socializare. Soţul ei a pozat-o în timp ce dormea. Deşi avea faţa umflată, nu era fardată şi nici pieptănată, vedeta a împărtăşit fotografia cu prietenii de pe Insta, iar comentariile au fost chiar încântătoare.

„Eşti o femeie asumată, frumoasă, naturală şi te apreciez enorm. Chiar eşti un exemplu, o femeie adevărată, nu doar un ambalaj fără conţinut, cum găsim la tot pasul în showbiz”, i-a scris o cititoare Gabrielei.

coral