Doctorul Ion Alexie dezinfectant coronavirus. Ion Alexie, doctor specialist in boli infectioase in Las Vegas, vorbeste despre coronavirus. Medicul sustine ca anul acesta nu va aparea vreun vaccin corect.

Doctorul a spus ca, in urma cu cateva zile a fost testat un vaccin, acum se asteapta rezultatele, iar daca va fi bun, va fi disponibil dupa un an, un an si jumatate.

Doctorul Alexe sustine ca, pentru a afla tratamentul pentru o boala, aceasta trebuie studiata, pentru a afla radacinile ei: „Majoritatea oamenilor bolnavi din Romania, au venit din Italia. De multe ori cand nu se stie ce este, un studiu nu e terminat sau un vaccin.  Oamenii si doctorii trebuie sa foloseasca logica”.

„Corpul uman lupta impotriva infectiilor, daca noi incercam sa atenuam cu antiinflamatoare cum sunt ibuprofen si steroizi, putem sa facem mai mult rau”, a explicat doctorul Ion Alexie la Xtra Night Show.

Doctorul Ion Alexie dezinfectant coronavirus

Mai mult, el a vorbit si despre importanta apei pentru organismul uman. „Am fost acuzat ca i-am invatat pe oameni sa bea apa. De ce sa fie gresit? Este stiut ca acest virus se dezvolta prima data in gat si apoi coboara in plamani, de aceea este bine sa se bea apa. Sa se clateasca gura si apoi odata ajuns in stomac, virusul este distrus de acidul gastric.

S-au gasit in fecalele oamenilor virusul deja mort, iar acei oameni nu au avut niciun simptom. Virusul rezista in aer 2-3 ore si pe suprafete pana la patru zile. Este bine de stiut ca nu mai are aceeasi intensitate dupa doua zile. Cel mai mult sta pe plastic si inox. Si inca un lucru bine de stiut este ca apa oxigenata constituie cel mai bun dezinfectant”, a mai spus doctorul Ion Alexie.

coral