Frumoasa brunetă Oana Zăvoranu se confruntă cu un nou proces la tribunal, după ce abia a scăpat de cel cu influencerele. Cazul de acum este unul mai vechi și are legătură cu azilul în care și-a internat bunica. Querida este nemulțumită că judecătorii au obligat-o să plătescă o anumită sumă însă ea se consideră nedreptățită.

Oana Zăvoranu vrea să-și facă dreptate cu orice preț. Aceasta se implică într-un scandal mai vechi de unde vrea să iasă câștigătoare. Așadar, cu cine este bruneta acum în război, după rezolvarea procesului cu influencerele de la noi?

Oana Zăvoranu, un nou proces la tribunal

Oana Zăvoranu nu se lasă până nu-și face dreptate și continuă demersurile în scandalul imens cu azilul în care și-a internat bunica. Amintim că judecătorii au obligat-o să plătească 25.000 de lei. Însă lucrurile sunt departe de a-și găsi finalul, astfel că bruneta a mai deschis un proces.

Actrița mai are pe cap și procesul cu influencerele pe care le-a comentat aspru în cadrul emisiunii sale de pe YouTube, care rămâne încă în vizorul fanilor, deși legal lucrurile au fost încheiate. În prim-plan vine acum procesul cu azilul de bătrâni unde a stat bunica sa, în care gurile rele susțin că a abandonat-o.

Instanța a obligat-o să plătească suma de 22.500 de lei, reprezentând contravaloarea serviciilor sociale, însă Querida nu a acceptat decizia. Astfel, în urmă cu doar câteva zile a depus apel în procesul în cauză. Acțiunea vedetei urmează să fie evaluată de magistrații de la Tribunalul Ilfov.

„Soluția pe scurt: Respinge excepția prescripției dreptului material la acțiune, invocată de pârâtă, ca neîntemeiată. Admite cererea având ca obiect «pretenții», formulată de reclamanta Căminul Martha SRL în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 22.500 lei reprezentând contravaloare servicii sociale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2.730 lei reprezentând cheltuieli de judecată din care suma de 1.230 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru și suma de 1.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Buftea.”

Cum s-a ajuns la această situație

Cunoscuta actriță a reușit să vândă vila regretatei sale mame de la Afumați, în care locuia și bătrâna Eufemia, bunica ei și mama Mărioarei Zăvoranu. Astfel, Oana Zăvoranu a trimis-o la un azil de bătrâni privat din Buftea, unde taxa era la momentul acela de 2.500 de lei/lună.

Fosta soție a lui Ionuț Pascu nu ar mai fi plătit de la un moment costurile căminului, astfel că a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriilor, după ce i s-a făcut o sesizare și la autoritatea tutelară, urmând ca dosarul să fie întregistrat la judecătoria Buftea.

„Îți spun sincer, mi-e dor de casă, mi-e dor de cuibul meu. Sunt în familie, mă bate Dumnezeu să spun că rabd de foame, dar sufletește sufăr! Nu mai sunt în căsuța mea…”, a povestit bătrâna în urmă cu ceva timp.

Acum rămâne de văzut cum o va afecta pe Oana Zăvoranu acest nou proces la tribunal și cine va avea câștig de cauză… coral