City Fashion Kids, împlinește în luna februarie un an de la înființare. Fiindcă orice zi de naștere trebuie sărbătorită cu fast, am pregătit surprize inedite.

În urmă cu un an, luat ființă City Kids Agency, la coordonarea Corinei Câmpian, ajutată de însuși regele modelingului din Transilvania, Ștefan Farell. Nu după mult timp, agenția de modeling pentru copii a luat avânt, devenind un repet în industria din întreaga țară.

„Anul care tocmai a trecut a fost un an plin de surprize, aducându-mi val după val de succese pe care nici nu mi le-am imaginat: întâlnirea cu Ștefan Farell, cu Cătălin Botezatu, emisiunea tv, organizarea primului festival de modă pentru copiii din Transilvania”, a declarat Corina Câmpian.

În data de 14 februarie dorim să sărbătorim împreună cu cei mici această aniversare. Astfel, de la ora 13:00, la Casino de Cultură Urbană din Cluj-Napoca va avea loc un casting la care sunt așteptați toți copiii susținut de însuși Cătălin Botezatu, care încă de la începuturi a susținut acest proiect, a susținut ideea de a le da o șansă copiilor să arate cine sunt pe scenă.

Copiii se vor putea bucura de un concert, karaoke și se vor întâlni cu Minnie, Mickey și Pinocchio!

Se arată o aniversare inedită și plină de surprize! Nu rata ocazia să îi oferi micuțului tău șansa să facă parte din una dintre cele mai importante agenții de modeling pentru copii din România!

coral