Primarul Emil Boc a declara, în cadrul unei emisiuni la radio, faptul că din agoniseala de 20 de ani nu a reușit să își cumpere nicio proprietate în Cluj-Napoca.

Acesta susține că căutat proprietăți în Feleac, Florești, Ciurila, în inelul 1 al orașului. A ales o casă în Câmpenești, lângă lac.

“Ce am acumulat în 20 de ani am investit în această proprietate. Asta pentru că nu am reușit să găsesc nimic la un preț rezonabil în Cluj-Napoca și în primul inel metropolitan. Am căutat la Feleacu, la Ciurila, la Florești, m-am dus la inelul următor”, a spus primarul Clujului, la ZIUA LIVE.

Emil Boc a vorbit și despre cât de rău e drumul.

Drumul meu e mai rău decât orice drum posibil. Cu mașinuța mea, la iarnă, o să o împing până la un loc și o să o iau pe jos”, a mai adăugat Emil Boc.

”La mine e mult spus că sunt drumuri forestiere. Nu mă plâng nici eu, dar plătesc impozite și taxe ca dvs. Drumul meu e mai rău decât orice drum posibil. Cu mașinuța mea, la iarnă, o să o împing până la un loc și o să o iau pe jos”, a mai adăugat Emil Boc, care a menționat că nu se plânge, ci își va lua cizmele de gumă și va aștepta asfaltul.

coral