Tensiuni amplificate la ”Survivor Romania”, iar telespectatorii se pot astepta la imagini cu puternic impact emotional. In centrul atentiei se vor afla Gratiela Duban si Elena Ionescu, concurentele avant ceva de impartit si aflandu-se pe pozitii diametral opuse.

Gratiela Duban a fost surprinsa – in promo-ul facut emisiunii din aceasta seara – intr-o adevarata criza de furie dupa ce Elena Ionescu a transmis ca este bine ”sa nu mai jucam teatru”. ”Eu nu joc teatru niciodata”, a replicat Gratiela. Elena Ionescu a considerat ca este vorba despre ”un lucru complet neadevarat”, iar Gratiela Duban, cu lacrimi in ochi, a spus ca nu doreste ca Elena sa mai spuna despre ea ca este ”o mincinoasa”. ”Nu sunt o mincinoasa”, a insistat Gratiela Duban.

Insa promo-ul facut emisiunii din aceasta seara anunta o tensiunea exacerbata intre cele doua concurente, nefiind exclus sa asistam chiar la momente si mai incinse in care sa fie implicate Elena Ionescu si Gratiela Duban.

”E chiar cool…”

Pe pagina sa de socializare, Andrei Duban a postat un banc savuros, insa mesajul i-a facut pe fanii lui sa presupuna ca imaginile cu… Gratiela l-au dat peste cap.

„Vorbesc doi prieteni:
– Frate, sunt socat, nevasta-mea vrea sa faca sex in trei!
– De ce? Nu e chiar rau, gandeste-te si tu, senzatii noi, va mai improspatati si voi relatia, priveste din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta?
– Problema este ca eu nu sunt pe lista” a fost bancul postat de Andrei Duban, pe care fanii acestuia l-au interpretat imediat ca fiind o replica la adresa lucrurilor facute de sotia sa, la ”Survivor Romania”.

Trebuie sa mentionam si ca Gratiela, sotia lui Andrei Duban nu se afla la prima… abatere. Ea a fost filmata si in bratele lui Mihai Onicas, dupa ce au facut echipa si au adus un punct Faimosilor. Iar Gratiela s-a asezat pe piciorul fostului mijlocas al Stelei si, evident, nu s-a sinchisit ca era privita de ceilalti.

coral