Pe langa numeroasele intrebari legate de plecarea prezentatoarei Andreea Berecleanu de la pupitrul Observatorului de 19, una dintre fostele colege ale vedetei a rabufnit la adresa sa. Aceasta a afirmat despre indragita jurnalista ca este obsedata de machiaj si i-a lansat si alte replici acide. Scandalul e la un pas sa izbucneasca intre cele doua foste colege de la Antena 1.

Andreea Berecleanu, criticata dur de una dintre fostele colege din Antena 1

Sonia Ruxandra Matei, una dintre fostele angajate de la Antena 1, a publicat un mesaj transant despre cum se comporta, de fapt, Andreea Berecleanu atunci cand era la serviciu. Mai mult, jurnalista a facut o comparatie intre fosta prezentatoare de la Observatorul de 19 si Alessandra Stoicescu, care revine la pupitrul stirilor de la Antena 1. Postarea Soniei Matei o gasiti si in galeria foto a articolului, unde ea raspuns celor care i-au lasat comentarii.

“Berecleanca nu e jurnalista, e prompterista. Nu a fost niciodata jurnalista. Nu a dat, nu a aflat niciodata, nicio stire. Niciodata. Cu stiri se ocupa jurnalistul. Berecleanca nu are de unde sa stie, ca de asta nu s-a ocupat niciodata in ultimii 17 ani. Berecleanu e o fata obsedata de machiaj, care vine, citeste prompterul si pleaca la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legatura cu presa, dar in care e misto sa te folosesti de calitatea de «jurnalist», ca si-n emisiuni tv. Mai cunosc eu multi care fac PR, afaceri si care si acum se prezinta fals jurnalisti, maculand meseria. La Berecleanu, daca pica prompterul sau curentul, nu stie ce sa zica si nici ce sa faca, s-a terminat.

Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie stiri, materiale, se implica. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le stiu pe amandoua din campul muncii, ca sa zic asa. Multi ani. Diferentele sunt uriase, huge, nici nu incap niciun fel comparatii. N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult. Sa nu jignim meseria si profesia asta cu muze machiate, vax albina, si sa ne impaunam fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legatura, dar ne lipim de ea doar ca am citit un prompter multi ani, ne-am machiat si gatit, ne-am vazut la tv, si am devenit fata unui jurnal de stiri facut si muncit de altii, tu neimplicandu-te deloc, si cand nu ne mai convine bagam in fata o profesie cu care in realitate nu am avut tangenta, «milioaneleeee de oameni», «dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR, venite de fapt din forta unei statii, ca ma enervez. Faptele sunt fapte, realitatile realitati. Deci pe infuzia de minciuna PR, «tragedia» Berecleanu, ca sa stiti adevarul: Berecleanca, prompterista, intotdeauna, jurnalist, never in ultimii 17 ani”, a scris Sonia Ruxandra Matei pe pagina ei de Facebook.

In urma cu doua zile, Andreea Berecleanu a anuntat ca paraseste Antena 1 dupa 17 ani de colaborare cu postul de televiziune renumit. Ea nu a oferit detalii despre motivul plecarii, insa a mentionat ca “nu va accepta niciodata situatii impuse”.

coral