ocurile de noroc cu tematică tradițională, precum păcănelele 7777, păcănelele cu fructe, ca la aparatele clasice din sălile de cazino, sunt extrem de populare și în mediul online. Video sloturile care se regăsesc la operatorii licențiați de pe internet au ajuns să fie foarte complexe și să aibă tematici diverse, însă gamblerii nostalgici iubesc în continuare versiunile mai “old-school”.

Datorită acestei tendințe, producătorii și furnizorii de software și jocuri de cazino au încercat să aducă în mediul virtual creații cât mai captivante, cât mai diverse, dar care să respecte una dintre cele mai populare tematici. Unul dintre providerii care a reușit să se remarce este EGT Interactive. Compania a avut de-a lungul anilor un impact major în industria iGaming și s-a făcut remarcată prin diverse inovații și elemente ieșite din comun, dar și prin serie Burning Hot.

Dacă ai deja cât de cât o mică experiență în gambling, probabil că ai auzit deja de slotul video Burning Hot, însă nu știi de ce este atât de cunoscut. Află în continuarea articolului mai multe informații despre versiunile sale, inclusiv elementele deosebite prin care se remarcă. 

Informații generale despre păcăneaua online Burning Hot

Burning Hot este un video slot care are mai multe versiuni disponibile la cazinourile virtuale. Principala diferență dintre acestea o reprezintă numărul de linii de plată disponibile. Prima păcănea a avut doar 5 linii de plată și a fost lansată în anul 2014. Ulterior, au apărut și variantele sale cu:

●      20 de linii de plată

●      40 de linii de plată

●      100 de linii de plată

Majoritatea video slot-urilor Burning Hot au un matrix de 5×3, dar pentru variantele cu 5 și 40 de linii există și câte o versiune cu 6 role, în timp ce pentru cea cu 20 de role, există o versiune Egypt Quest.

Indiferent de versiunea pe care vrei să o încerci, vei avea destul de multe oportunități de a te distra, dar și de a avea câștiguri considerabile. Trifoiul este unul dintre elementele cheie, el având rol de Wild și putând să substituie pentru aproape orice alt icon. Pe de altă parte, semnul dolarului și steaua aurită au rol de Scatter și vor achita în combinațiile norocoase potrivite.

În plus, în seria Burning Hot, este disponibilă și opțiunea Gamble, funcție pe care o poți folosi după fiecare rundă câștigătoare. Ea este sub forma unui mini-joc în care trebuie să ghicești culoarea unei cărți, iar dacă ai dreptate, valoarea premiului din ultima rundă va fi dublată.

Providerul EGT Interactive vine și cu o altă surpriză specială în seria Burning Hot online, și anume Jackpot Cards. Acest mini-joc este declanșat aleatoriu și cu ajutorul său poți câștiga unul dintre cele mai mari 4 premii disponibile în acest video slot, indiferent de alegerile pe care le faci. Selectează dintre cele câteva cărți întoarse cu fața în jos, până când colectezi 3 care au același simbol. Îți va fi acordat premiul aferent semnului celor 3 cărți.

Motivele principale ale succesului seriei Burning Hot online

Dacă îți place tematica tradițională a păcănelelor, ca cele de la aparatele clasice din sălile de cazino, atunci trebuie să iei în considerare cel puțin o sesiune de joc la una dintre versiunile Burning Hot. Toate vin însoțite de numeroase șanse de câștig, dar și de un gameplay palpitant.

De-a lungul anilor, jocul a reușit să captureze inimile mai multor gambleri din întreaga lume, nu doar pentru grafica sa, ci și pentru șansele de câștig oferite. Încearcă jocul la un operator licențiat din România și vei înțelege încă de la primele rotiri de ce a devenit o păcănea atât de îndrăgită!

 

 

 

 

 

 

 

 

  coral