O prietenie de 15 ani s-a stins, dupa ce tradarea si banii au intervenit. CRBL i-a dat o lectie dureroasa lui Oase, toamna trecuta. Artistul a filmat un videoclip al unei piese in care vorbeste despre tradarea celui mai bun prieten. Mai mult, se pare ca abia acum s-a inteles motivul ”despartirii” lor: totul a plecat de la bani.

Dupa ce in 2019 au castigat cu chiu, cu vai, marele premiu din competitia ”Asia Express”, in valoare de 30.000 de euro, Oase si CRBL au primit o propunere din partea producatorilor emisiunii la care au triumfat. Acestia au fost intrebati daca vor sa participe ca co-prezentatori in cel de-al treilea sezon al concursului, insa, din cauza salariului prea mic care li s-a propus, CRBL a stabilit de comun acord cu cel mai bun prieten al sau sa refuze oferta.  La putin timp insa, cantaretul a avut un soc cand a aflat ca amicul sau de suflet s-a dus ”pe ascuns” si a acceptat  experienta de pe Drumul Comorilor, fara ca macar sa-l anunte.

De aici pana la ruptura definitiva dintre cei doi nu a fost decat un pas. CRBL s-a simtit total tradat de Oase. Din acest motiv s-a nascut si piesa  ”Cine mi-s” a artistului.

”Te-am desenat frumos
Te-am animat cu cap
O tara-ntreaga a vazut
Din praf de cartier
De mana te-am luat
Si la nevoie, ai vazut
In spate te-am carat
Nu te-ai putut abtine
Ca Iuda m-ai tradat
Si m-ai vandut perfect cu bloaga
De mana m-ai muscat
Cand te-am hranit cu suflet
Erai infometat
Acum esti o vedeta
Si trecutul l-ai uitat”

Si, ca razbunarea sa fie si mai dulce, CRBL a filmat si un videoclip, cu un scenariu pe masura. A ingropat toate fotografiile cu Oase, dar si obiectele care ii aminteau de colaborarea de anul trecut, apoi le-a dat  foc fara sa clipeasca. Apare in cadru si o piatra funerara, semn ca prietenia lor a murit, sansele de impacare fiind nule.

Vestea ca au devenit dusmani pe viata i-a socat pe fanii acestora, mai ales ca dupa competitie, cei doi chiar au afirmat ca nu exista vreo sansa de cearta intre ei in acea competitie. “Nu aveam nici o sansa sa ne intoarcem certati din India. Au trecut atatia ani de cand ne stim si nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp. A fost fan Simplu, a fost fan CRBL, breakdance-ul ne-a unit. Dupa care, vinovati pentru tot fenomenul Kendama Romania suntem tot noi doi. Este cel mai bun prieten al meu si prietenii se numara pe degetele de la o mana. El este degetul mijlociu”, spunea atunci CRBL

Oase s-a axat pe afaceri

La putin timp dupa ce a castigat cel de-al doilea sezon al show-ului ”Asia Express”, Oase si-a deschis un bar in centrul Capitalei, indeplinindu-si un vis pe care il avea de mult. “Am fost intrebat de la ce vine Kuma, numele localului. Oamenii s-au gandit ca e ceva elaborat, are o semnificatie ascunsa, dar va marturisesc ca eu nu am stat prea mult pe ganduri atunci cand am ales numele barului, asa ca l-am numit dupa numele pisicii mele. Bine, acum e mai greu ca prietenii sa isi dea seama daca vorbesc despre bar sau despre pisica”, a mentionat el, cu umor.

coral