Ștefan Bănică Jr. are unele dintre cele mai piperate tarife pentru câteva minute de show.

Ștefan Bănică Jr. este un nume reprezentativ în industria muzicală de la noi. Juratul de la „X Factor” a umplut ani la rând Sala Palatului, iar cariera sa vorbește de la sine. Cu o asemenea experiență pe scenă, nu este de mirare că cei de la Antena 1 i-au propus să fie mentorul unor artiști în devenire. Timpul este prețios pentru Ștefan Bănică Jr., așa că fiecare secundă din viața lui costă.

Stefan Bănică Jr. și-a creat renumele de „artist scump la vedere”. Spectacolele pe care acesta le susține se desfășoară cu casa de bilet închise, iar fanii „se bat” pentru un loc la concertele lui. Juratul de la „X Factor” este destul de pretențios, iar cei care vor să-l invite la evenimentul lor, trebuie să știe că artistul nu este deloc ușor de mulțumit.

Ștefan Bănică Jr., cel mai bine plătit jurat de la „X Factor”
Când vine vorba de partea financiară, artistul se află în topul celor mai scumpe voci. Pentru un concert de câteva minute, tariful juratului de la Antena 1 nu scade sub 11.000 de euro. Întreaga sumă este justificată, având în vedere că el este un profesionist, iar echipa lui este formată din oameni aleși pe sprânceană.

Pe lângă tariful destul de piperat, Ștefan mai are și alte cerințe. Artistul este pretențios când vine vorba de cazare și transport. Partenerul Lavinie Pârva cere pentru el și pentru echipa sa 10 camere duble. În plus, vrea un apartament la hoteluri de 4 stele și masă pentru 21 de persoane. Pentru spectacolele care necesită deplasare în afara Capitalei, Ștefan Bănică Jr. solictă un tarif de 1,5 euro pe kilometru.

De multe ori, la masa juraților de la „X Factor” s-au făcut glume pe baza banilor pe care care îi primesc cei patru mentori. Se pare că dintre toți, tot artistul ar fi cel mai privilegiat. Juratul a evitat mereu subiectul legat de bani și a preferat să-i lase pe alții să îl laude. https://substantial.ro/stefan-banica-jr-scump-la-vedere-cat-bani-trebuie-sa-scoti-din-buzunar-daca-vrei-sa-l-vezi-in-carne-si-oase-pe-artist/

coral