Întrebarea de pe buzele multor români este ce vârstă are Alina Ceușan, una dintre cele mai de succes bloggerițe din România. Succesul ei este strâns legat de prietenia cu Carmen Grebenișan, ambele descoperindu-și pasiunea pentru fotografie în anii studenției. Astfel, a rezultat una dintre cele mai frumoase prietenii din lumea mondenă.

După cum se autocaracterizează, Alina Ceușan este blogger, influencer și făuritor de creative content în online. Și încă una de succes deoarece, așa cum se zvonește, o postare de-a ei pe Instagram valorează undeva la zece mii de euro. Lucrurile stau bine și pe plan sentimental, Alina Ceușan fiind căsătorită cu Raul Tisa, un hairstylist pe care l-a cunoscut la salonul acestuia, unde venise să se aranjeze.

„E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci. Cu un profil perfect și tot timpul îmbrăcat fain. Are o mână tatuată, ochelari de soare pe nas și tot timpul e cu mâna în păr, cu capul lăsat lejer într-o parte. Nu există zi fără sa mă pupe de bună-dimineața și noapte bună, e rupt dintr-un film”, așa îl descrie Alina pe soțul ei.

Ce vârstă are Alina Ceușan

Frumoasa blondină stabilită în Cluj-Napoca, unde a urmat și cursurile Facultății de Comunicare și PR, s-a născut pe 1 iunie 1992, în Târgu-Mureș, așadar are 28 de ani deocamdată. Singură recunoaște că blogul său a început ca o temă sau mai bine zis ca un examen pentru facultate. Cu timpul însă s-a dezvoltat firesc din pasiune pentru scris, modă, styling, dar și pentru conținut creativ și informativ, atât de necesar în online-ul zilelor noastre. Bloggerița de succes este în zodia Gemeni, are înălțimea 1,70 m și a făcut șase ani de înot de performanță.

După cum aminteam mai sus, Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tisa, un hairstylist de succes care are propriul salon în Cluj. Cei doi s-au căsătorit în 2019, la Cluj, iar un an mai târziu, pe 15 septembrie 2020, Alina a dat naștere unui băiețel perfect sănătos.

„La ora 4.44, s-a născut bebe Rock Tisha, prin cezariană. (…) A plâns. S-a oprit atunci când l-am ținut în brațe. Are cea mai drăgălașă limbuță”, scria la acea vreme Alina Ceușan.

Participarea la Asia Express

Tot în 2019, anul în care s-a căsătorit, Alina Ceuşan a participat la Asia Express făcând echipă cu buna ei prietenă Carmen Grebenişan. Cele două au fost rapid îndrăgite de telespectatori și au reușit să parcurgă o mare parte din traseul pregătit de producătorii emisiunii. Acolo, frumoasa bloggeriță, cât și colega ei de echipă erau mereu impecabile, scoase ca din cutie. Asta în timp ce restul concurenților erau mereu obosiți și supărați și păreau că n-au mai dormit de câteva luni bune.

Care era secretul ei? Ei bine, avea mereu la ea o borsetă, un fel de trusă de prim ajutor pentru un adevărat fotomodel. Așa că cele două prietene păreau mereu coafate, aranjate, gata pentru o petrecere la cel mai de fițe club din București. Și de fapt, ele umblau toată ziua pe jos, prin praf, la temperaturi foarte ridicate.

În altă ordine de idei, la ce vârstă are Alina Ceușan,  putem spune că a avut o ascensiune fulminantă și a ajuns rapid pe culmile succesului… coral