Fiul unui primar din județ, implicat într-un grav accident de circulație din care abia a scăpat cu viață.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime ci doar cu daune materiale, deși după viteza cu care se deplasa orice accident în care să fi fost implicată o altă mașină ar fi echivalat cu un deces sigur.

Este vorba despre Iosif Suciu, despre care presa locală susține că ar fi băiatul adoptat al primăriței din Chinteni, Lucia Suciu.

Potrivit Ziar de Cluj, în cursul zilei de sâmbătă spre duminică noaptea (3 spre 4 septembrie), undeva în jurul orei 1 și 30, Iosif Suciu, beizadeaua primaritei din Chinteni, l-au apucat pandaliile. Acesta a accelerat ditamai tancul Audi A 8 ca un soi de Hamilton ot Chinteni, dar lucrurile au scăpat de sub control. La 1.32, ISU Cluj anunță accidentul rutier pe autostrada A3 la ieșirea spre Zalău.

Iosif Suciu a fost descarcerat. Pe la 3 a ajuns la UPU și apoi trimis la Ortopedie.

După cum am precizat deja, este aproape o minune faptul că acesta nu a murit și că nu a luat și viața altora, noroc că a scăpat lejer, cu șoldul dislocat și alte mici leziuni.

Dar întrebările rămân și sunt multe. Era băut, drogat sau “curat” Iosifel Vitezomanu’? De ce ISU a TĂCUT mintenas după twitter? De ce Poliția clujeană nu a dezvăluit mai mult detalii? Pentru că e copil de bani gata, copil de politician și copil de polițist? 

coral