Bogdan Lazăr, tânărul de 25 de ani care a murit în cursul dimineții de duminică, 25 septembrie, după ce mașina pe care o conducea efectiv a smuls un stâlp pe Calea Moților, ucigându-l pe loc, nu credea că siguranța este un lucru bun și se temea de o viață mediocră.

Cel puțin așa reiese dintr-o postare pe care acesta o publicase pe contul personal de facebook, cu puțin timp înainte de producerea accidentului.

"Nicio doză de siguranță nu merită suferința unei vieți mediocre înlănțuită de o rutină care ți-a ucis visurile", publica tânărul pe contul personal de facebook, citând din autorul Maya Mendoza.

Din câte se pare, tânărului absolvent de drept îi plăcea viața bună și nu se dădea înapoi nici de la a consuma băuturi alcoolice, acesta schimbându-și poza de profil de pe facebook cu câteva ore înaite să moară, nefiind exclusă alcoolemia la volan, având în vedere paharul de vin din dreptul său.

Nu toată lumea îl deplânge

Deși accidentul este unul de-a dreptul dramatic, mai ales având în vedere vârsta fragedă a șoferului-victimă, nu toț internauțiisunt de părere că acesta trebuie deplâns, existând voci care susțin că își merită soarta.

"Un bizon în minus! Și-a făcut-o cu mana lui! Bravo istețule"

"Omul a plecat pe alta lume,a plătit …la ce ajuta un comentariu răutăcios …bai oameni !!"

"Doamne , ce viteză să fi avut dacă a rupt o mașină tare? Bine că nu a mai nenorocit și pe alții."

"Dumnezeu să-l ierte!"

"Un prost"

"Pe viitor 100% nu se va mai repeta", sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut pe pagina noastră de facebook.

Accidentul care a șocat opiniea publică clujeană

Accidentul în care a fost implicat tânărul de 25 de ani a șocat opinia publică, datorită violenței morții tânărului șofer.

Viteza cu care acesta se deplasa trebuie să fi fost atât de mare, încât mașina efectiv a doborât un stâlp de iluminat public, fiind pur și simplu tăiată în două. Evident, nicio șansă de scăpare cu viață dintr-un asemenea accident.

Bucăți din mașină au fost găsite la zeci de metri de producerea accidentului, inclusiv motorul fiind extras din autovehicul. coral