Oana Roman a fost prezenta la concertul pe care Pepe l-a sustinut la o celebra berarie din Capitala. Maria Isabela a dansat pe masa.

Vedeta a publicat o inregistrare de la concert pe contul sau de Instagram.

„Nu prea reusesc sa adorm in noaptea asta. Ma uit la filmuletul asta pe repeat si-mi dau seama ca am reusit sa fac macar un lucru perfect in timpul existentei mele de pana acum. Si sunt recunoscatoare! ? #isabelamea”, a notat Oana Roman.

 Internautii au reactionat extrem de dur la ipostaza in care Oana Roman si-a filmat fetita – dansand pe masa.

„Dans pe masa in restaurant, noaptea, la cinci ani? Hmmm… Nu e tocmai o chestie perfecta. Fiecare parinte cum il taie capul! Doar sa nu va mirati mai tarziu de repercusiuni”, „Ce sa zic… ca ai facut aceasta minune e super, dar sa lasi copilul sa danseze pe masa alaturi de cei care mancau sau beau nu e ok. Sa o faci public e si mai si”, „Nu e ok, prea multa distractie pentru ea! Atatea petreceri pentru un copil de cinci ani?!? Ma rog, fiecare…”, „Pe masa de mica…”, „Nu mi se pare normal pentru un copil de 5 ani. Este parerea mea. Fiecare e liber sa isi spuna parerea. Nu am jignit pe nimeni”, „Crezi ca e benefic pentru fetita ta, la varsta ei, sa mearga in localuri unde se consuma alcool, unde automat vor fi si discutii presarate cu „perle”? Ea trebuie sa aiba anumite ore de somn, are nevoie de alt context pentru dezvoltarea ei. Nu o maturiza inainte de vreme”, „Cui esti recunoscatoare, Oana? Acest filmulet te-a detronat din titlul de mama. Cum poti sa arati asa ceva cu fetita ta la cinci ani dansand pe masa? Pai peste cinci ani iti va da flit pe romaneste sau, sa nu te miri, o va lua pe alte drumuri”, i-au transmis acestia.

Oana Roman a reactionat si ea:

„E un copil care dansa pe muzica cantata live de cel pe care ea il considera membru al familiei. Era inconjurata de familia ei, e fericita si talentata si buna si desteapta si… traim intr-o lume de minti bolnave si oameni plini de frustrari si mancati de prorpiile lor neimpliniri”.

„E fix problema mea. In plus, nu are nimeni dreptul sa judece. Isabela este un copil care doarme 11 ore pe noapte de la trei luni. Ceea ce doresc tuturor mamelor”, a adaugat ea.

„Cu siguranta avem opinii total diferite despre ce inseamna educatie, inteligenta, persoane publice si retele sociale. Educatia mea imi spune ca nu dau sfaturi decat daca sunt cerute. Tot din educatie am invatat ca nu am dreptul sa judec pe altii si alegerile lor decat cel mult in privat. E chestie de bun simt. Asa am fost eu crescuta! Multumesc”, a mai comentat Oana Roman.
„Nu cred ca este treaba nimanui sa judece pe nimeni. Eu nu am facut asta niciodata. educatia nu imi permite sa ma bag in viata nimanui. Este, cred, dreptul meu sa traiesc asa cum cred, atata timp cat o fac fara sa incalc vreo lege. Punct”, a afirmat vedeta.

„Cred ca nu sunt singura persoana din lume care posteaza pe retele sociale poze sau filme. Asta nu inseamna ca este un indemn ca altii sa spuna orice! Mie daca imi place ceva spun. daca nu, nu spun nimic. Fiecare face cum crede. Asa am fost eu educata. Pot avea pareeri principiale despre lucruri legate de viata, dar ele au legatura strict cu felul meu de a ma raporta la viata. Puteti sa va puneti intrebari despre cum aleg eu sa-mi traiesc viata, dar asta nu va da dreptul de a judeca. Imi mentin parerea. referitor la postarea mea, probabil ca nu ati stiut contextul si chiar si asa, consider ca am destul discernamant privind educatia copilului meu. Un copil incredibil de bun si frumos sufleteste care aseara s-a bucurat prima oara sa-l vada pe scena pe cel care il considera familie si pe langa care a crescut”, a incheiat Oana Roman. coral