Marcel Ionescu Stîngă aka Super Marcel, patronul agenției Neo Imobiliare, a fost trimis în judecată într-un dosar de distrugere, după ce s-ar fi răzbunat pe un șofer care i-a blocat mașina în parcare.

Potrivit unei surse bine informate, Super Marcel și-a ieșit din fire pentru că nu putea să ajungă în timp util la „Imperiul Neo” și a început să distrugă mașina bărbatului care l-ar fi blocat în parcare.

Ionescu Stîngă ar fi spart geamurile autoturismului, i-ar fi rupt ștergătoarele și oglinzile, iar în momentul în care proprietarul mașinii s-a întors și l-a tras la răspundere, acesta ar fi susținut că modul în care a acționat se datorează unei dureri cumplite de măsea care nu i-ar fi dat pace și faptul că a fost blocat în parcare l-a împiedicat să ajungă la o unitate medicală pentru a se trata.

Super Marcel putea la fel de bine să-și folosească superputerea și să reclame incidentul la Poliție, așa cum prevede legea. Sau dacă se simțea atât de rău pe cât a pretins, acesta putea să apeleze la 112, numărul unic de urgență, arată Gazeta de Cluj.

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus începerea judecății cauzei în vara acestui an.

„În baza art. 346 alin. (1) C.p.p., Constată competenţa şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis în dosarul nr. 3340/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, privind pe inculpatul: I-S M, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 C.p. Constată legalitatea administrării probelor, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul I-S M. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, data de 28.06.2022.”, se arată în soluția pe scurt.

coral