Maria Ghiorghiu face o noua prezicere! Celebra clarvazatoare vede o noua problema dupa ce depasim criza coronavirusului.

Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu a facut o noua prezicere pe blogul ei. Dupa ce a scris ca Romania va iesi in curand din criza coronavirusului si ca toti ne vom relua vietile, protagonista a vazut ca, la un moment, dat vom fi cumva afectati de…gaze.

In urma cu putin timp, Maria Ghiorghiu a explicat, detaliat, cum i s-a aratat aceasta problema.

Maria Ghiorghiu face o noua prezicere! "Sa facem fapte bune! Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne deschida portile Sfintelor Biserici macar in noaptea de Inviere"

"6 Aprilie 2020,ora 3,18 !
Dragii mei,
Iata cum, astazi in zori de zi, ma trezeste un glas si-mi spune asa:
"Gazele !
Despre cum ne afecteaza pe noi, in sezonul urmator!"
Dragii mei, iata ca in sezonul urmator vom auzi si vesti despre Gaze,cred ca este vorba despre gazle naturale.
Cum ne va afecta pe noi si ce se va intampla,vom vedea cu totii; Dumnezeu cu mila Sa!
Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si noi si cei dragi,iar pe toate celelalte le-om duce pe toate.DUMNEZEU nu ne da mai mult decat putem duce !
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa facem fapte bune! Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne deschida portile Sfintelor Biserici macar in noaptea de Inviere, si sa putem lua LUMINA sfanta si Anafura prea curata si prea sfanta!
Rugaciunea dragilor, sa ne fie hrana sufletului nostru in aceasta perioada sfanta,in care,IISUS HRISTOS este prigonit,batjocorit scuipat si hulit de cei care, cu ceva zile in urma se minunau de MINUNILE SALE!", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

coral