Municipiul Cluj-Napoca este unul conectat la viitor, având inovarea ca factor strategic cheie pentru o dezvoltare sustenabilă. Are avantajele competitive și resursa umană necesară pentru a anticipa și crea slujbele viitorului – nu doar pentru cei care activează în domeniul IT, ci pentru multe alte domenii, a căror evoluție o putem influența pozitiv prin ecosistemul local de inovare.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a transmis acest mesaj vineri, cu ocazia evenimentului aniversar al companiei Accesa. Exemplul acestei echipe, care a sărbătorit în aceste zile 15 ani de existență, este relevant pentru dorința de progres și implicare a comunității, reușind să crească în acești ani de la o mică firmă clujeană la o companie cu peste 800 de angajați și sedii în mai multe orașe europene.

Urmărim să avem aici un mediu cât mai propice pentru dezvoltarea companiilor axate pe tehnologiile viitorului, altfel încât, prin colaborarea dintre mediul universitar, mediul privat și mediul administrativ să consolidăm poziția Clujului de centru european al inovării și digitalizării.

coral