News Flash:

Conducerea Mechel sustine ca toate restantele salariale au fost achitate integral

15 Aprilie 2013
965 Vizualizari | 0 Comentarii
Mechel Campia Turzii
Conducerea combinatului Mechel Campia-Turzii a anuntat ca astazi a fost finalizata achitarea integrala a restantele salariale ale actualilor angajati respectiv ale persoanelor disponibilizate in luna februarie a acestui an.

"Luni, 15 aprilie 2013, s-a finalizat procesul de achitare a tuturor restantelor salariale la Mechel Campia Turzii. Astfel, actualii angajati au primit salariul restant, avansul pentru luna aprilie, dar si prima de Paste. De asemenea, a fost achitat in intregime restul din suma aferenta salariilor compensatorii pentru persoanele disponibilizate in luna februarie 2013", au anuntat reprezentantii Invest Nikarom, noul actionar majoritar al combinatului Mechel Campia-Turzii, intr-un comunicat transmis presei.

"Masura face parte din planul de achitare integrala a obligatiilor fata de angajati si de personalul disponibilizat anterior, plan pe care noul actionar majoritar l-a anuntat dupa preluarea intreprinderilor Mechel din Romania. Sumele folosite provin din returnarea de TVA realizata recent de Guvernul Romaniei. Fondurile astfel obtinute au fost directionate cu celeritate catre achitarea integrala a restantelor salariale de la Mechel Campia Turzii", se mai arata in comunicat.

Potrivit reprezentantilor Nikarom in prezent nu se mai inregistreaza intarzieri salariale la niciunul din combinatele Mechel Targoviste, Ductil Steel Buzau, Mechel Campia Turzii, Laminorul Braila, Ductil Steel Otelu Rosu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mechel campia-turzii disponibilizate tva guvernul romaniei nikarom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2384 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018952 (s)