Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a participat la deschiderea conferinței SIGMED, unul dintre cele mai mari evenimente organizate pe tema calității în sănătate, ce reunește la Cluj-Napoca zeci de specialiști din instituțiile sanitare.

În acest context edilul a subliniat importanța inovației pentru domeniul medical. Utilizarea noilor tehnologii vor îmbunătăți serviciile medicale, atât pentru prevenirea cât și pentru tratarea bolilor. Calitatea proceselor și serviciilor medicale reprezintă un factor deosebit de important care contribuie la creșterea calității vieții cetățenilor unui oraș. Publicul prezent la conferință participă la dezbateri, ateliere și discuții libere cu privire la actualități din domeniul calității serviciilor medicale, respectiv crearea, dezvoltarea și utilizarea datelor pentru creșterea calității acestor servicii.

Evenimentul este organizat de către Asociația CREST în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate, sub egida Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

coral